Profesor

 

Programe instalabile in secțiunea Profesor

Ardora

Descriere:  Ardora este un program software pentru profesori, permițându-le să își creeze propriul conținut web într-un mod foarte simplu, fără nici un fel de cunoștințe tehnice anterioare de web design și programare.Cu Ardora puteți crea peste 35 de tipuri diferite de activități interactive, integrame, căutări cuvânt, completări în activități, panouri grafice, simetrii, diagrame, etc., precum și mai mult de 10 tipuri diferite de pagini multimedia: galerii, vederi panoramice sau zoom de imagini, mp3 sau mp4 playere, etc și activități precum: adnotări și album colectiv, cronologie, poster, chat, comentarii sisteme și manageri de fișiere … concepute în primul rând pentru munca de colaborare în rândul studenților. Cadrele didactice trebuie să se concentreze doar pe eforturile asupra elementelor care urmează să fie incluse.Ardora 7 creează conținut în conformitate cu cele mai recente tehnologii web: HTML5, CSS3, JavaScript și PHP, deci nu este nevoie să instalați nici un plug-in, acest lucru înseamnă că puteți avea acces la conținut, indiferent de sistemul de operare și / sau dispozitivul utilizat (tablete, smartphone-uri, .. .). Veți avea nevoie doar de un browser care acceptă standarde recente cum ar fi Firefox, Chrome sau Opera.

Autor: Jose Manuel Bouzan Matanza

Site: http://webardora.net

Email: consultas@webardora.net

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Romană

OpenTeacher

Descriere:  OpenTeacher este o aplicatie opensource , care vă ajută să învățați o varietate de subiecte . Introduceți doar întrebările și răspunsurile , sau să le descărcați de pe internet , și OpenTeacher te testează .

Autor:

Site: http://openteacher.org

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Timetable Generator

Descriere: Timetable Generator este un software liber, cu sursă deschisă pentru planificare automatizată a orarului școlar în unitățile de învățămînt. Implementarea este independentă de platformă, ceea ce permite rularea pe GNU / Linux, Windows, MacOS X și orice sistem care suportă Qt. Este sub licență GNU Affero GPL versiunea 3 sau mai nouă.

Autor: Liviu Lalescu

Site: http://lalescu.ro/liviu/fet/news.html

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL v3
Limba: Engleză

Leave a Comment