Sistem

 

Programe instalabile in secțiunea Sistem
Bleachbit

Descriere:  Bleachbit eliberează memoria rapid, protejând constant intimitatea, ştergând cookie-uri, istoricul navigării de pe internet, fișierele temporare. Conceput pentru sistemele Linux și Windows curață o mie de aplicații, inclusiv Firefox , Internet Explorer , Adobe Flash , Google Chrome , Opera , Safari , și multe altele . Include funcții avansate , cum ar fi ștergerea totală a fișierelor , ștergere spațiu liber pe disc. BleachBit este open source .

Autor: Andrew Ziem

Site: http://www.bleachbit.org

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Timekpr

Descriere:  Timekpr va urmări și controla utilizarea computerului şi a conturilor de utilizator . Aveți posibilitatea de a limita utilizarea calculatorului de zi cu zi, bazată pe o durată de acces temporizat și pe configurarea perioadelor din zi, restricţionând posibilitatea de conectare a utilizatorilor. Cu această aplicație, administratorii pot limita durata de timp de conectare la cont . Aplicația funcționează ca un program de control parental și va fi util pentru părinții care doresc să limiteze timpul de acces al copiilor la calculator.

Autor:

Site: https://launchpad.net/timekpr

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Gufw

Descriere:  Gufw este o interfață pentru activarea / dezactivarea unui firewall ușor de gestionat.

Autor:

Site: http://gufw.tuxfamily.org/

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Gparted

Descriere:  GParted este un editor de partiții gratuit pentru gestionarea grafică partițiilor dvs. Cu GParted puteți redimensiona , copia  și muta partiții fără pierderi de date

Autor: Sinlu Bes, Luca Bruno

Site: http://gparted.org/

Email: e80f00@gmail.com, lucab@debian.org

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Leave a Comment