Limbi străine

Programe instalabile in secțiunea Limbi străine

Anki

Descriere:  Anki este un program care permite reactualizarea informațiilor cu ușurință. Pentru că este cu mult mai eficient decât metodele tradiționale de memorare, poți fie să micșorezi timpul alocat studiului, sau și mai mult, să crești cantitatea de informații memorate.Oricine are nevoie să-și aducă aminte lucruri din viața cotidiană poate folosi Anki. Din moment ce validează doar informațiile care pot fi verificate, incluzând imagini, sunet, video și scriere stiintifică ( prin LaTeX ), posibilitățile sunt nelimitate.

Autor:

Site: http://ankisrs.net/

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

 

Babiloo

Descriere: Acesta suportă dicționare în format SDictionary și StarDict și afișarea HTML pentru dicționarele acceptate. Babiloo permite descărcarea mai multor dicționare din Internet.

Autor:

Site: https://sourceforge.net/projects/babiloo/

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Gconjugue

Descriere: Program grafic pentru conjugarea verbelor portugheze vorbite în Brazilia. Dacă expresia introdusă nu este un verb, GConjugue încearcă să o găsească printre formele conjugate de verbe cunoscute. De asemenea, are opțiunea de a conjuga verbe ca brazilienii obișnuiți. De fapt, brazilienii din diferite regiuni se abat de la gramatica normativă în moduri diferite, dar conjugarea afișată va ajuta deja străinii să înțeleagă ce spun brazilienii. Acest program este un instrument grafic de tip front-end la consola cunoscut sub numele de conjugue (pachet brazilian-conjugat). Alternativ, puteți utiliza conjugar, versiunea text numai pentru gconjugue.

 

Autor:

Site: https://github.com/jalvesaq/gconjugue

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

Langdrill

Descriere:

Langdrill este un ajutor pentru testarea vocabularului lingvistic. Utilizează GTK + toolkit și VDK (un C ++ wrapper arround GTK +). langdrill arată similar cu JavaDrill. Se include suport pentru afișarea caracterelor japoneze. Pentru aceasta, trebuie instalate fonturi japoneze în sistemul dvs., de exemplu, pachetul xfonts-intl-japanese.

Autor:

Site:

Email:

Arhitectura: 32/64 bit
Licenta: GPL
Limba: Engleză

 

Leave a Comment