Virtual Microscope

Pachetul Virtual Microscope a fost construit pe baza programului realizat de NASA pentru educație http://virtual.itg.uiuc.edu

“Virtual Microscope este un proiect finanțat de NASA , care oferă instrumentele științifice simulate pentru studenți și cercetători din întreagă lume , ca parte a inițiativei NASA pentru un laborator virtual. Acest site servește că bază de pornire pentru contribuțiile Technology Group Imaging care conțin baze de date cu seturi de imagini multidimensionale , de inaltă rezoluție. În prezent, oferim 90 de eșantioane în valoare totală de peste 62 de gigapixeli de date de imagine . Microscopul virtual, care este disponibil pentru descărcare gratuită cu suport funcțional pentru diferite tipuri de microscopie: electronică, optică și microscopie cu sondă de scanare , seturi de date pentru aceste instrumente , materiale de instruire pentru a invăta mai multe despre microscopie , și alte instrumente conexe. Proiectul este open source și codul este disponibil pe Sourceforge”

Download: https://sourceforge.net/projects/academix/files/mio/virtual-microscope-academix.deb/download

Pachetul funcționează sub licență GPL.

“This work uses the Virtual Microscope, a project of the Imaging Technology Group, Beckman Institute for Advanced Science and Technology, at the University of Illinois at Urbană-Champaign. The Virtual Microscope and its supporting materials are components of the Virtual Laboratory Project funded by NAȘĂ. More information about the Virtual Microscope îs available at http://virtual.itg.uiuc.edu.”

Instalare: synaptic, EDU sau în consolă

apt install virtual-microscope

Notă: Dezvoltarea programului a fost întreruptă.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.